Ingelsta kalkon



Mmmm...kalkonfilé är så gott och enkelt att tillaga.

Till middag idag lagade jag en helt ny rätt som
både jag och Hugo gillade.

Detta behöver du :)
Ingelsta kalkonbröstfilé
Potatis
Ärtor
Dill
Bönor
Olivolja
Citron
Salt
Peppar
Socker


www.ingelstakalkon.se

Koka potatis och stek kalkonen hastigt
Använd gärna en stektermometer då du
färdigställer kalkonen i ugnen på 150 grader.
termometern ska visa ca 65 grader när kalkonen
är klar.

Blanda ärtor 3/4 dl olivolja med några stänk citron
lite socker och lagom med salt. blanda i dill.Till
slut tillsätter du 1 dl vatten. Såsen kan gärna puttra
med i en stund i ugnen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mail adress: (stannar hos mej)

Namnet på din blogg:

Dina ord...:

Trackback
RSS 2.0