Tisdags-recept och det är inte fisk :)



Bilden är lånad och fotograferad av
Jenny på
Lillasyster & friends

Tisdagar är typiskt sådana dagar då man vill
laga till något snabbt vid spisen :)

Så idag bjuder jag på ett enkelt men super gott
recept med lite influenser från Thaiköket.

Och gillar du thaimat kanske du även är sugen
på en resa till Thailand men inte bokat ännu...

Då klickar du dig bara vidare till min systers super-
fina blogg som är full med härliga resetips bla
till just Thailand som hon nyligen besökt.

JENNY



RECEPTET

Du behöver

KYCKLINGFILÈ
MRS CHENG´S THAI SATAY MEDIUM ( färdig grytbas )
KOKOSMJÖLK 165 ml BLUE DRAGON
BASMATI RIS UNCLE BEN`S ( påsris )
ISBERGSSALLAD

Dela KYCKLINGFILÈN i lagom munsbitar och koka upp dem
i en gryta med vatten. Sätt igång riset under tiden, vilket tar
ca 10 min om du använder den fiffiga nyheten från Uncle Ben´s
nämligen RIS I SMÅ KOKPÅSAR.
Häll upp Thaisatayen i en gryta och blanda i kokosmjölken, rör
även ner kycklingbitarna.

Voila färdigt,

servera med en fräsch sallad därtill...

        
Smart ris som "boil in bag"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mail adress: (stannar hos mej)

Namnet på din blogg:

Dina ord...:

Trackback
RSS 2.0