Vår i luften och nyheterna knackar på...

Hurra för några plusgrader idag..solstrålar och fågelkvitter på väg till jobbet!

Riktigt kul dag idag! Flera nyheter både i smyckesväg och trend har hittat till oss på 
Butik Jasmin.Man blir liksom aningen förtrollad och glad av att packa upp allt nytt 😊

Mest spännande var att Kristianstadsbladet kom på besök och är du lika nyfiken som vi på reportaget så håll utkik i tidningen under nästa vecka.

Favoritörhängena just nu med stora pärlor och stenar,både fram och bak finns nu hos oss i flera fina färgkombos.

Välkommen in till oss så hjälper  vi dig gärna att välja ut din favorit!



Ystadsaltsjöbad ~ vid havet där vardagen och himmelriket möts

 
Efter besöket på YSB spahotell förstår jag ännu mer att jag inte har
mycket att klaga på här i livet.
Fortsätter att köra mitt eget "race" och njuter vidare med min tid ;)
 
Vilket fantastiskt ställe, nästintill overkligt så här mitt i vardagen.
Dofterna, utsikten, stämningen och den goda maten.
 
De bästa minnena bär jag såklart inom mig och det är de som får en
att vilja leva fullt ut.
 
Vi passade på att ta årets första havsbad med...efter att ha badat i de
varma utespana var det riktigt skönt att springa rakt ut i havet för ett
minst sagt uppfriskande dopp!
 
Kommer säkerligen att resa dit igen. Bättre ställe att slappna av och samla
energi på är nog svårt att hitta.
 
Solnedgången bjöd på rosa himmel över havet och hopp om ett fortsatt bra år.
 
<3
 
 

Hemlagade kikärtsbiffar

Smakrika hemlagade kikärtsbiffar som jag tycker passar bra som tillbehör
till en kötträtt. Tillsammans med brynt kassler och lättstekt zuccini
smakade de himmelskt!
 
Här kommer receptet :) Tänk på att det är jag som komponerat ihop det
och jag lagar min mat efter mitt tycke och smak! Testa gärna med dina
egna favoritkryddor och smaksättning...
 
Till ca 4 personer använde jag detta:
 
4 dl kokta kikärtor ( valde ICA:s egna paket )
1 pressad vitlöksklyfta
1 ägg
1/4 dl potatismjöl
1 kryddmått chilipulver
1/2 dl Provence kryddor ( Findus frysta i liten ask )
1 tsk linfröolja
3/4 tsk salt
3/4 dl solroskärnor
1 dl kasslerspad ( eftersom jag tillagade kassler samtidigt, funkar säkert fint med annan smaksättning)
 
Mixa alla ingredienserna med stavmixer...snabbt och lätt :)
Forma små biffar och klicka ut på oljad stekpanna...stek på medelhög värme tills biffarna får en spänstig och knaprig gyllenbrun yta.
 
 
Familjen gillade det och på ett spännande och nytt sätt får vi i oss mer
proteiner och nyttigheter :) Lycka Till!

RSS 2.0