Mjölkfri banan/choklad dessert :)

För att tillreda denna festliga och nyttiga choklad-
dessert behöver du följande :) och när jag bjöd
på den så räckte det till 3 st lyxiga små skålar :)
2 st frysta skivade bananer
1 msk kakao
1 msk honung
1-2 msk vatten
1 msk hackad mörk choklad
Så här lätt är det sen...
Mixa bananerna, kakaon och honungen till en
slät glass i en matberedare.
Tillsätt vatten till en lagom konsistens.
Lägg i serveringsskålar och toppa med hackad
choklad. ( Kolla ALLTID innehållet på chokladen
om du eller någon annan är allergisk, jag valde Odense)
Kommentarer
Postat av: Sess
Mums! Låter riktigt gott! Det måste jag ju testa!
Kramar
Postat av: Malin
Svar: Ja, testa för det var gott...tänk på att den är godast iskall :)
Postat av: idun
oj vad gott de såg ut :)
Postat av: malin
låter supergott!
Postat av: Alicia
Odense är för mina öron, nougat, vilket innehåller mjölk. Men har de även mjölkfrichoklad, i så fall, vad heter den och vart köper du den? Ser smarrigt ut, vill gärna prova så svara gärna...och nu! = )
Postat av: Malin
SVAR: Hej Alicia, Odense har MÖRKCHOKLAD som innehåller 56 % Kakao. På paketet står det "kan innehålla spår av mjölk" vilket jag tål, har iaf inte blivit sjuk av den chokladen :)Hoppas du får en smarrig dessert :) Kram.
Trackback