Middagstips Baconlindad fläskytterfile'

Lyckades kanon med min nya middagsrätt idag.Välfyfylld ytterfile ' med vitlök och basilikagotter.
Enkelheten o den ljuvliga doften är halva nöjet ☺Välj en fin bit fläskytterfile' och snitta upp den och vik ut den plant.Banka ut den ordentligt och passa på att använda dina muskler på samma gång.
Smula en köttbuljongtärning och micra den tillsammans med en skvätt vatten o en skvätt rapsolja ta med en fryst vitlökstärning.
Pensla ut "röran" över köttet och salta över med chili o dragonsalt från Bjäre Hembygd.Finner du i välsorterade butiker. Hacka färsk basilika och strö även den över det utbankade köttet.
Rulla ihop och linda med ett paket bacon.
In i ugnen på ca 150-175 grder...tippar på att jag stekte den minst 1.5 h i ugnen.
Riktigt smakrikt, gott och enkel vardagslyx <3
Lycka Till!
Kommentarer
Trackback